Com comprar a ambgust.com

 

Primer has de visitar la nostra botiga i clicar el producte que t’interessi.  Hi trobaràs tota la informació que necessitis sobre les característiques de cada producte.  
Quan hagis seleccionat un producte el poses al cistell de compra. Fes clic a   "Afegir a la cistella".  
En cas de dubte , clica "Cistella", veuràs les compres que has fet i el preu total. Quan hagis seleccionat els productes fes  clic a: "Confirmar" i segueix les instruccions que et facilitarem. T’has de donar d'alta com a usuari i facilitar-nos nom complet, adreça postal, email,   telèfon   i el NIF corresponent per realitzar la factura, així com les dades per realitzar el pagament.
 

 

Puc saber si la demanda s’ha tramitat correctament?

 

Un cop realitzada la teva comanda rebràs un email de confirmació amb totes les dades de la compra per part de l’empresa que et lliurarà el producte o servei, és la verificació que la teva comanda s'està gestionant. Si no us arriba el correu electrònic de confirmació, o no veus reflectit la comanda al teu compte, t'agrairíem que et posis en contacte amb nosaltres via email.

 

Quan es lliurarà la comanda?

 

Cada fitxa de producte porta incorporat el termini de lliurament del producte per part de l’empresa que et subministrarà el producte que has encarregat.

 

Rebré una factura de la compra?

 

L’empresa que et subministrarà el producte et lliurarà, juntament amb l’enviament del producte, la factura corresponent, que serà el document de garantia del producte.

 

Pot ser que no es puguin enviar els productes seleccionats?

 

Quan realitzis la teva comanda estem rebent una oferta de compra dels productes que has escollit. Malgrat els esforços per complimentar la teva demanda es pot donar el cas que algun producte estigui esgotat o fora de temporada. En aquest cas ens posarem en contacte amb tu per lliurar-te un producte similar o be et retornarem els diners pagats.

 

 
Existeix alguna edat mínima per a realitzar la compra?

 

Per poder efectuar demanda de compra de productes cal tenir un mínim de 18 anys d’edat.

 
 
Com podem contactar amb vosaltres?

Si tens alguna dificultat, et deixem un email per resoldre els teus dubtes. Et respondrem amb rapidesa.

 

Política de privacitat

www.ambgust.com només utilitzarà les vostres dades personals per oferir un millor servei. En cap cas compartirem amb tercers la informació que ens proporcioneu. De la mateixa manera, podreu accedir a les vostres dades, cancel·lar o rectificar. (per a més detalls veure la nota legal)